Градски и Бизнес туризъм в България - обща информация

Хотел Шератон СофияБългария е страна, която предлага разнообразие от възможности за практикуване на различни видове туризъм.

 

Прочути сме из цяла Европа с великолепните си природни дарове, живописни планини, дълги крайбрежни ивици, китни възрожденски къщички и древни исторически паметници.

 

У нас са на лице прекрасни условия за развитието на различни видове туризъм - селски и еко туризъм, морски туризъм, балнео и спа туризъм, културен туризъм.

 

Конферентна зала - Хотел MAXI СофияВ последните години голяма известност в България придоби и градският и бизнес туризъм, а страната ни започна да се утвърждава като предпочитана дестинация за провеждане на срещи и конгреси на международно и национално ниво. Предпоставка за това са елитните хотели, атрактивни цени и приятна атмосфера.


България е доста примамливо място за конферентни срещи, провеждане на важни събития и мероприятия, тъй като до столицата ни полетът със самолет от главните европейски икономически центрове отнема само няколко часа. След това придвижването от столицата до известните курорти и по-големи градове у нас също не отнема много време, а и главните пътища са сравнително добри.

 

Конферентна зала - Хотелски комплекс Сънсет Ризорт ПомориеВ бизнес хотелите се предлагат всички необходими удобства и могат да бъдат задоволени и най-високите изисквания. Обслужването е на най-високо ниво, обстановката в големите и луксозни конферентни зали предразполага към вършене на служебни дела, а хотелските стаи, които са обзаведени с вкус и стил - към пълен комфорт.


Обикновено бизнес хотелите разполагат и с фитнес център, спа, ресторанти, барове и нощни клубове. Да се съчетае приятното с полезното е една от главните цели на бизнес хотелите.

 

Собствениците се грижат да осигурят максимално приятния престой на клиентите, за да останат доволни и да се завърнат отново.


Бизнес хотели на най-високо ниво могат да бъдат намерени в цяла България, в това число Слънчев бряг, Пампорово, Боровец, Поморие, Сандански, Велинград, Девин и още много други български курорти и градове.