Основни и допълнителни туристически услуги предоставяни от Bedtime.bg

Основната дейност на фирма БЕДТАЙМ ООД е управлението и поддръжката на туристическият интернет каталог Bedtime.bg и свързаните с тази дейност услуги, най-важните от които са:

  • Резервации на места за настаняване по интернет - портфолиото на туристическия каталог съдържа голямо разнообразие от актуални оферти за настаняване, почивка и нощувка в България. Освен резервации към традиционните хотели, сега нашите потребители имат възможността да си направят резервация по интернет и в по-малките туристически обекти като апартаменти, вили и частни квартири в цялата страна. Резервациите и запитванията за настаняване изпратени чрез каталога се обслужват напълно безплатно от екипа на Bedtime.bg, без да се взима комисионна от резервиращите. Дружеството гарантира за изпращането и/или известяването за всяка една резервация изпратена към хотелиерите, хазяите и собствениците на места за настаняване. Можете да направите своята резервация по интернет, телефон, факс или на място в офисите на Bedtime.bg, като фирмата ви предоставя уникалната възможност да заплатите по няколко различни начина, включително: на място в брой, по интернет чрез кредитна/дебитна карта или по банков път.
  • Реклама на туристически обекти - предлагаме ви едни от най-атрактивните и успешни начини за реклама на вашите туристически обекти в страната и чужбина. Дружеството се гордее с добрата информационна инфраструктура и ефикасните механизмите които сa внедрени в нашата работа, така че да оптимизираме максимално разходите си. Благодарение на това, независимо дали ще рекламирате туристически обекти за настаняване или други продукти и дейности свързани с туристическия бизнес (например заведения и ресторанти) - ние можем да ви предложим най-изгодните цени за реклама в българското интернет пространство.

 

Фирмата е специализирана в обслужването на резервации по интернет за бизнесмени и туристи при пътуванията им в страната и предлага следните допълнителни услуги на своите клиенти:

  • Трансфери - от и до всички основни дестинации и летища в България (София, Пловдив, Варна, Бургас) и Истанбул
  • Рент-а-кар - предлагаме голямо разнообразие от различни марки и модели автомобили, доставка на колите на място и възможност за наем на шофьори
  • Разходка с корабче - организиране на разходка с корабче по Черноморието (на територията на област Бургас)
  • Екскурзоводи - възможност за наем на ваш индивидуален екскурзовод както и организиране на групи
  • Емиграция и пребиваване в България - издаване на визи и удостоверения за постоянно пребиваване в България
  • Счетоводни услуги в областта на туризма - подаване на годишни данъчни декларации, счетоводно обслужване и финансови консултации на туристическите обекти на територията на област Бургас
  • Управление и поддръжка на имоти - периодични посещения и почистване, плащане на разходи и консумативи, представителство на собственика пред инстанции, застраховка

 

Благодарение на добрите си контакти с дългогодишните лидери в бранша, цените на нашите допълнителни туристически услуги са изключително атрактивни.