Възможности за реклама в туристическия каталог Bedtime.bg

Bedtime.bg предлага на своите страници рекламно пространство изключително подходящо за рекламодатели от туристическия бранш. Ние сме туристически уебсайт и сме подходяща рекламна площадка за всички които имат повече или по-малко допирни точки с туризма, пътуванията и почивките. Всеки рекламодател решава как, къде и за какъв период от време да направите достъпна своята реклама чрез нашите страници, а ние Ви осигуряваме мястото и аудиторията.


Ако искате да рекламирате услуги и продукти насочени към хотелиери, защо да плащате скъпо за реклама в новинарски сайт с милиони посещения дневно където много малък процент от хората въобще биха се заинтересували от Вашите услуги или продукти и биха станали Ваши клиенти?


По-разумно е да рекламирате в специализиран туристически уебсайт с тясно профилирано съдържание и аудитория, като по този начин се увеличава ефективността на рекламата. Разбира се броят посетители също е от значение, но не е най-важния критерии при определяне на рекламната площадка. Рекламирайки при нас само по себе си гарантира, че рекламата ще се показва и вижда от хора които вече имат интерес от съответната услуга или продукт.


Bedtime.bg си запазва правото да отказва публикуването на рекламни материали:

  • които нарушават правата и условията за ползване на www.bedtime.bg
  • които нарушават авторските права
  • които са с нецензурно съдържание, рекламират или подтикват към дейности или продукти забранени от закона или увреждащи здравето.

 

Банер реклама

Размер на банера (px) Страници PPM - цена за 1 месец Големина Позиция
300 x 250 България 50 лв. до 50KB Разгледай
300 x 250 Населено място 100 лв. до 50KB Разгледай
300 x 250 Туристически обекти 200 лв. до 50KB Разгледай