Информация за Bedtime.bg - туристическия интернет каталог

Туристическият интернет каталог Bedtime.bg се управлява и поддържа от фирма БЕДТАЙМ ООД, с основен адрес на управление: България, 8200 гр. Поморие, ул. "Нео Анхиало" 6.

 

България е една прекрасна и красива страна, която е съчетала в себе си романтиката на дългите плажни ивици, очарованието на безкрайни морски хоризонти, живописността на величествените планини, разкошна природа и уникално историческо наследство - чудесно място за туризъм. А туризмът е водещ отрасъл в националната икономика и ефективен инструмент за социално - икономически растеж и заетост.

 

Фирма БЕДТАЙМ ООД упражнява дейност пряко свързана с развитието и популяризирането на България като туристическа дестинация. Основен приоритет на дружеството е рекламирането в страната и чужбина на туристическите обекти намиращи се на територията на страната и стимулиране на развитието на туризма в България.

 

Туристическия каталог Bedtime.bg има за цел да систематизира и подреди на едно място информацията за туристическите обекти за настаняване и почивка в България, както и да представи по най-добрият и достъпен начин описанието, снимките, местоположението, данните за контакт и цените на обектите пред потребителите на каталога.

 

Стремим се да сме полезни както на туристите, които искат максимално бързо и лесно да си намерят място за почивка и нощувка, така и на собствениците на туристически обекти, които искат без усилия да се рекламират и да предлагат своите услуги в интернет.

 

Защо да изберете Bedtime.bg за ваш партньор?

 

Професионализъм, коректност, отговорност и ефективност, съпътствани от постоянно усъвършенстване и стремеж към високо качество на предлаганите услуги - това са нашите ценности и разбиране за бизнеса, които изповядваме както в работата си, така и във взаимоотношенията с нашите клиенти.

 

Знаете ли че?

  • Най-подходящата медия за реклама на туристически обекти е интернет.
  • 79% от туристите използват интернет като източник на информация при планиране на своята почивка. Използването на интернет за намиране и организиране на едно пътуване е далеч пред останалите източници на информация като приятели, семейство и колеги, информационни брошури, списания, телевизия и туристически агенции.
  • 60% от потребителите които използват интернет са повлияни от публикуваната информация, снимки и цени и правят решение за почивка.
  • До края на 2012 г. една трета от пътуванията на туристи в световен мащаб ще се резервират онлайн.